Son

2016. március 24., csütörtök

Következő blog ötletek!

Sziasztok kedves olvasóim!
Hoztam pár blog ötletet nektek! Ahogy látjátok vannak ötleteim a következő történet kapcsán, csak nem tudom eldönteni, melyik tetszene nektek jobban. Ezért szeretnélek titeket megkérdezni, melyik legyen??! Várom a válaszokat!!:)) Sok puszi, Betty
Ui: akar írhatok ti is ötletet!:)

1. Egy gazdag lány és egy karizmatikus fiú története, akik azonnal heves vonzalmat éreznek egymás iránt, és az ebből fakadó szerelmi szenvedély annál hevesebben lángol fel, minél jobban megpróbálják szétválasztani egymástól a fiatalokat a szüleik.

2. Emilie egy Brooklyni árvaházban nőtt fel, miután mindent és mindenkit elveszített. Az árvaházból eljövetelétől egy évvel később, Los Angeles tengerpartján köt ki, ahol egy hat fős csapathoz csatlakozik. Itt megismeri azt, hogy milyen az ha az embernek vannak barátai. Itt megismeri azt, hogy milyen az élet, ha van kivel azt megosztanod. És megismeri a: szerelmet is... Noah  és a barátai, a mindennapjaikat Los Angeles tengerpartjain tengetik a nyári szezon alatt. A zene és a tánc... azaz a bulizások nagyágyúi. Noah az a tipikus kissé rossz fiús, jóképű srác, akiért minden lány rajong, és az emberek az ő és barátai csapatához szeretnének tartozni. Kivéve egy valakit. Egy ismeretlen, idegen barna hajú lányt. Akinek sikerül felkelteni mind Elizabeth, Noah húgának és barátainak, mind az ő: figyelmét... Vajon mihez kezd Emilie, az új életében? Együtt lehet-e a szerelmével? Elmeri-e fogadni azt, hogy végre boldog életet élhet? Avagy a félelmét - miszerint újra elveszítheti azt akit szeret - megelőzve, elfut?

3. Egy lány rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja eltűnik, a lány  csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek most már a lány is részesévé válik, és az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen.

4.  A férjétől frissen elvált nő józan ítélőképességét elveszítve egy éjszakás kalandba bonyolódik tinédzser fiának legjobb barátjával. A bajok akkor kezdődnek, amikor a nő megpróbál hirtelen véget vetni a fiú vonzalmának, mert attól tart, hogy Noah rajongása túl hevessé vált.

5. Istenekről szóló történet. Egy isten bele szeret egy halandó lányba, de apja tiltja őket, hogy együtt legyenek. :) stb... (Ehhez még nincsen kronkét tervem)

7 megjegyzés:

  1. Véleményem szerint is a 2.!:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszene a 3. 😀☺

    VálaszTörlés
  3. Nekem a második történet tetszik a legjobban, de mind remek ötlet. Alig várom :)
    xx ölel, Helena Z. B.

    VálaszTörlés
  4. nekem mindegyik tetszik :) De a legjobban "kibontható" szerintem az egyes!!!

    VálaszTörlés
  5. A 2.-at olvasnám a legszívesebben viszont a többi is eléggé izgalmas :) Az istenes nagyon hasonlít egy animére aminek most a harmadik évadját várom így arra is kíváncsi lennék :)

    VálaszTörlés